Welkom bij Eulogica

Wij geloven dat de focus van een uitvaartondernemer vooral moeten liggen bij het ondersteunen en begeleiden van de families op een zo professioneel mogelijke manier. Eulogica kan u daarbij helpen.

Eulogica alles wat betreft maatwerk uitvaart software. Dat houdt in dat wij de uitvaart software aanpassen aan uw wensen en werkwijze en niet andersom. Dit vereist niet alleen een flexibel en aanpasbaar softwareframework, maar ook dat we tijd besteden aan het begrijpen en analyseren van uw bedrijf.

Eulogica heeft een geschiedenis dat meer dan 20 jaar terug gaat en is op dit moment op ongeveer 500 locaties geïnstalleerd. Eulogica uitvaart software is een toonaangevende uitvaart software leverancier dat in vijf landen gevestigd is. Vanaf 2012 is Eulogica ook actief in de Nederlandse uitvaartbranche .
Wij geloven dat ons succes te danken is aan onze toewijding aan technische expertise en voortdurende ontwikkeling, in combinatie met uitstekende persoonlijke klantondersteuning.

Nieuws

Laat ons uw software uitvoeren, terwijl u met uw bedrijf bezig bent

Wilt u Eulogica en andere programma’s gemakkelijk openen, waar u ook bent en vanaf elk type apparaat? Wilt u liever niet investeren in servers of andere complexe infrastructuur? Met Eulogica Cloud kan uw computergebruik zowel eenvoudig als veilig zijn!
Veel uitvaartondernemers willen hun eigen computerserver niet opzetten/inrichten. Dit omdat het veel kosten en verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Zoals beheer, beveiliging, back-up en meer. Eulogica biedt een eenvoudig en betaalbaar alternatief. Wij kunnen uw gegevens en software verplaatsen naar onze cloud server.

Kerstdiner 2019 – Eulogica BV

In december zijn wij met het team uiteten geweest. Het was een diner met Nederlandse Eulogica medewerkers en de mannen die ons nieuwe kantoor in 2019 hebben gerealiseerd.
Wij zijn blij met ons team en de hulp van buitenaf. Het was een fijne avond met elkaar bij restaurantcafé Ridderikhoff in Hoorn!

Eulogica vier stappen service

De flexibiliteit en het aanpassingsvermogen maakt dat uitvaartverzorgers voor Eulogica uitvaart software kiezen. Alle basis functies zijn aanwezig, maar wat Eulogica uniek maakt is de aanname dat elke uitvaart uniek is. Er is geen standaard patroon en met Eulogica uitvaart software wordt de uitvaart behandeld als een serie van evenementen en services.

Uit ervaring weten we dat de juiste training voor u en uw werknemers, een essentieel onderdeel voor het goed gebruiken van vrijwel elke software is. Toch onderschat men vaak het belang van een goede training.

We zien Eulogica uitvaart software als een samenwerking met onze klanten zolang het product bestaat. We staan altijd voor u klaar om u telefonisch hulp en advies te geven, en u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen van het uitvaart software programma.

Eulogica is meer dan een uitvaart software pakket in een doos. Het is een oplossing op maat en de software wordt volledig aan uw wensen aangepast. Het wordt geleverd als abonnementsdienst en we voorzien u een leven lang van ondersteuning.